Wat hangt er in het Mauritshuis?

Wat hangt er in het Mauritshuis?

Het Mauritshuis is het thuis van de mooiste schilderijen uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Onze museumzalen hangen vol topstukken van Hollandse en Vlaamse meesters uit de 16de en de 17de eeuw.

Wat is het Mauritshuis?

Het Mauritshuis (officieel Koninklijk Kabinet van Schilderijen Mauritshuis) in Den Haag is sinds 1822 een museum met voornamelijk schilderijen uit de Gouden Eeuw.

Welke schilderijen hangen er in het Mauritshuis?

Meisje met de parelJohannes VermeerHet puttertjeCarel FabritiusGezicht op DelftJohannes VermeerDe anatomisc… les van Dr…Rembrandt van RijnLijstDe stierPaulus Potter
Mauritshuis/Kunstwerken

Wat kost een museumjaarkaart 2022?

Wat kost een Museumjaarkaart 2022? De volwassenenkaart is voor personen van 19 jaar en ouder en kost per kaart € 64,90. De jongerenkaart is voor jongeren van 13 t/m 18 jaar en kost per kaart €32,45. De kidskaart is voor kinderen t/m 12 jaar en kost ook €32,45.

Waar kun je een tijdelijke Museumkaart kopen?

In het museum koop je een tijdelijke kaart die 5 bezoeken en maximaal 31 dagen geldig is. Als je deze kaart online registreert ontvang je je definitieve kaart per post. In het museum scannen ze bij de verkoop ook meteen één bezoek. Het grote voordeel is dat je deze tijdelijke kaart meteen kunt gebruiken.

Is Naturalis ook voor volwassenen?

Heel gaaf! En ook voor kinderen leuk gemaakt en veel voor te zien/doen. Als volwassenen vermaak je je er ook wel en is er veel leuke verrassende informatie te vinden.

Wat kost de entree van Naturalis?

Onze reguliere toegangsprijs bedraagt €16 per persoon voor bezoekers vanaf 4 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Hoe lang bezoek Louwman Museum?

Toggle Hoelang mag ik in het museum blijven? Je mag zo lang blijven als je wilt.

Hoe lang duurt een bezoek aan het Louwman Museum?

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 3 uur.

Wie heeft het Mauritshuis gebouwd?

Het Mauritshuis in Den Haag werd in de zeventiende eeuw als woonhuis gebouwd, in opdracht van graaf Johan Maurits van Nassau-Siegen.