Hoe video downloaden op iPhone?

Hoe video downloaden op iPhone?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Tik op iCloud.com op ‘Foto’s’.
  2. Tik op ‘Selecteer’ en tik vervolgens op een foto of video. U kunt meerdere foto’s selecteren door erop te tikken.
  3. Tik op de knop ‘Meer’ .
  4. Kies ‘Download’ en tik vervolgens op ‘Download’ om te bevestigen.

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

Wanneer je de YouTube -link gekopieerd hebt ga je naar de website http://www.youtubedownload.nl. Hier plak je vervolgens de YouTube URL van de video die je wilt downloaden, en klik je op ‘Video omzetten! ‘. De video zal nu geconverteerd worden en daarna als download beschikbaar komen en je bent klaar!

Kun je YouTube video’s downloaden?

Hoe download ik video’s van YouTube naar mijn computer? Je kunt video’s downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video’s uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.

Hoe sla je een YouTube video op in je galerij?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Hoe Download ik een film op mijn telefoon?

Video’s downloaden

  1. Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet.
  2. Open Google Play Films .
  3. Tik op Bibliotheek.
  4. Zoek de film of tv-aflevering die je wilt downloaden.
  5. Tik op Downloaden .

Hoe kan ik Bumba downloaden?

De Zappelin-app is beschikbaar voor Android en iOS. De volgende titels zijn te downloaden via de app: Maya de Bij, Teletubbies, Pim & Pom, Bumba, De Smurfen, Masha en de Beer, Twinipop, Nijntje, Shaun het Schaap, Timmy Tijd, Bob de Bouwer, Bol & Smik, Zoostraat 64 en Joe & Jack.

Hoe kan ik gratis YouTube filmpjes downloaden?

Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Je downloadt de video dan automatisch op de hoogste kwaliteit.

Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op ‘Downloaden’ Kies vervolgens op de volghende pagina bij ‘Output Formaat’ welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?

Controleer de sterkte van je internetverbinding Voor downloaden van video’s is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Hoe kan je video’s downloaden?

Direct opslaan van internetvideo’s op de computer is vaak niet mogelijk. Daarom zijn er speciale download-programma’s op de markt, zoals Video downloaders en Video capture software. Met software is het mogelijk om alle soorten bewegend beeld – zoals video, games en webcambeelden – op te slaan op te computer.

Kun je YouTube filmpjes downloaden en offline bekijken?

Je kunt YouTube-video’s ook downloaden in de mobiele apps voor Android en iOS. Je kunt op de knop Downloaden tikken die onder video’s wordt weergegeven terwijl je ze bekijkt. Of je kunt op de drie stippen naast een video tikken, terwijl je er doorheen bladert en vervolgens de optie Video downloaden te selecteren.

Kun je YouTube filmpjes offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video’s offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video’s kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

Wat is de beste gratis YouTube Downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video’s op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.

Hoe video opslaan op PC?

Een bestand opslaan Of selecteer Bestand > Opslaan als. Geef aan waar u het bestand wilt opslaan. U kunt bestanden opslaan op uw computer, in OneDrive of op een andere locatie.

Waarom kan ik geen video downloaden?

Als het niet lukt om foto’s, video’s of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.

Hoe Download ik een MP4?

Je eigen video’s downloaden Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Je downloadt de video dan automatisch op de hoogste kwaliteit.

Waar kan ik gratis film kijken zonder te downloaden?

Waar kan ik gratis film kijken?

  • Crackle.
  • Popcorn Flix.
  • Vudu Movies on Us.
  • Tubi TV.
  • Pluto TV.
  • CONtv.
  • SnagFilms.
  • Classic Cinema Online.