Wat is de frequentie van Classic FM?

Wat is de frequentie van Classic FM?

classicnl (voorheen Classic FM) is een radiostation dat 24 uur per dag licht klassieke muziek uitzendt….

classicnl
Uitzendgebied landelijk
Frequenties (FM) Analoog FM: n.v.t. Kabel: zie website DAB+: ja Satelliet: free-to-air op Astra3 11.914 GHz H – 27500 – 3/4
Website
Portaal Media

Hoe meet je luistercijfers?

De deelnemers aan het NLO vullen een radiolog in. In dit ‘radiodagboekje’ geven de respondenten over een periode van een week per kwartier aan of ze geluisterd hebben.

Hoe vind ik Classic FM op de radio?

Hoe kan ik classicnl ontvangen? classicnl is overal te ontvangen via de kabel en internet, en in grote delen van Nederland via DAB+. Luisteren kan rechtstreeks via onze website en via de classicnl app op je smartphone of tablet. Met deze app luister je ook onderweg naar de mooiste klassieke muziek.

Wat is de frequentie voor klassieke muziek?

Radio 4 Frequentie Luisteren

Frequenties Goes: 95.0 FM Lopik: 94.3 FM Markelo: 91.4 Rotterdam: 94.7 Hulsberg: 98.7 FM Loon op Zand: 98.2 FM FM Roermond: 94.5 FM FM Smilde: 94.8 FM Wieringermeer: 101.6 FM
Categorieën Klassieke Muziek
Officiële site www.nporadio4.nl/frequenties
Lancering 1975
Adres

Hoe krijg je digitale radio?

Voor het digitale DAB+ signaal heb je wel een radio-ontvanger met DAB+ techniek nodig. De publieke en commerciële radiostations in Nederland digitaliseren. Zo kun je digitaal radio luisteren via computer, tablet, mobiele telefoon of tv set-top-box, en sinds enige tijd ook digitaal via de ether.

Hoe worden online cijfers gemeten?

Het kijkgedrag wordt in kaart gebracht bij een representatief panel van 2 maal 750 gezinnen waarbij een kijkmeter geplaatst wordt die het gebruik van televisie, videorecorder, dvd, settopbox of andere apparatuur automatisch registreert.

Hoe worden kijkcijfers gemeten?

Dit vullen zij in in een zogenaamd radiolog. Dat doen zij elke twee maanden met een maximum van 12 keer. Het luistergedrag kan zijn via de FM, maar ook digitaal of via DAB. De respondenten kunnen de gegevens op papier, online of mobiel invullen.

Waar zit klassiek FM?

Ontvangst. De DAB+ verspreiding zal te ontvangen zijn via zendmasten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Hilversum en Amersfoort. Dit zorgt voor een verspreidingsgebied van de Randstad tot aan Almere en Amersfoort, Den Bosch en Tilburg.

Hoe kan ik analoge radio digitaal maken?

Analoge radio ontvangen met een FM-antenne Dit signaal stopt nu. De enige manier om dit analoge radiosignaal nog te kunnen ontvangen op uw Hi-Fi stereo-installatie, receiver of losse tuner is via de lucht. Hiervoor heeft u een FM Dipool antenne nodig.

Hoe meet je kijkcijfers?