Wat is KBC Premium Banking?

Wat is KBC Premium Banking?

Wat is Premium Banking? Met KBC-Premium Banking krijg je financiële begeleiding van je relatiebeheerder voor je beleggingen, successieplanning en vermogensplanning.

Wat is KBC Asset Management?

Binnen KBC Asset Management baseren experts hun beleggingsbeslissingen op de evolutie in de economische en financiële wereld en op de vooruitzichten voor specifieke regio’s, sectoren en thema’s. Met adviesteksten en via websites en apps delen ‘investment writers’ deze nieuwste inzichten met de potentiële investeerders.

Hoe fondsen verkopen bij KBC?

Volg de stappen in KBC Mobile of KBC Touch, maar kies voor ‘verkopen’ in plaats van ‘aankopen’.

  1. Meld je aan in KBC Touch.
  2. Ga naar het overzicht van je beleggingen.
  3. Tik op het fonds waarvan je wilt bijkopen.
  4. Tik op ‘aankopen’ en volg de verdere stappen in KBC Touch.

Waarom investeren in KBC?

Bij KBC kun je al beleggen met je wisselgeld. Bij elke betaling rondt KBC het bedrag naar boven af en wordt het overschot belegd. Dat gebeurt automatisch in schijven van 10 euro. Koop je tijdens de middag bijvoorbeeld voor 2,50 euro een broodje met je debetkaart, dan gaat 50 cent naar je beleggingen.

Wat kost beleggingsadvies?

Inzicht in uw beleggingskosten

Beleggingsvorm Tarief p.j.* Min. kosten
Vermogensbeheer 0,97% – 1,39% €485,-
Actief Beleggingsadvies 1,23% €5.020,-
Actief Beleggen Plus 1,23% €5.020,-
Duurzaam Beleggingsadvies 0,95% €3.905,-

Kan je geld afhalen van een effectenrekening?

Wil je het toch zelf doen via Easy Banking, dan kan dat zo: Klik bovenaan op Sparen en beleggen en kies voor Mijn beleggingen. Klik op de effectenrekening waarop het effect bewaard wordt. Klik op de naam van het effect. Druk onderaan op Verkopen (aandelen) of op Terugbetalen (fondsen).

Hoeveel geld moet je hebben voor private banking?

Private Banking is er voor iedereen met een minimum van 250.000 euro vermogen.

Waarom zou ik beleggen in aandelen?

U kiest voor beleggen in aandelen, omdat zo veel meer rendement mogelijk is dan op een gewone spaarrekening. De waarde van het aandeel is gebaseerd op de verwachte winst, en zo profiteert u als aandeelhouder direct van de winst die het bedrijf boekt. U belegt zelf online of u kiest voor een bank die voor u belegt.

Waarom zou ik gaan beleggen?

Een aantrekkelijk rendement op lange termijn Waarom beleggen? De belegger wordt beloond voor het risico dat hij neemt door te investeren. In de vorm van een prijsstijging van een aandeel. Daarnaast keren veel bedrijven een deel van de winst in de vorm van dividend uit aan de aandeelhouders.

Is beleggen bij ING duur?

Stel je belegt €1.000, dan betaal je €3,80 per jaar, terwijl je bij ING eenvoudig beleggen tussen de €9,90 en €10,90 per jaar kwijt bent. Dus zelfs wanneer je een ETF kiest waar je wel transactiekosten moet betalen dan betaal je nog altijd veel minder bij DEGIRO.

Hoe werkt een effectenrekening?

Op een effectenrekening worden de aandelen, obligaties of fondsen die je kocht bijgehouden en beheerd. Niet alleen banken bieden ze aan, ook instellingen die gespecialiseerd zijn in beleggen zoals beursvennootschappen of vermogensbeheerders doen dat.