Wat trek je aan onder een lange blouse?

Wat trek je aan onder een lange blouse?

Het is het beste om je lange blouse te dragen met een strakke broek, jeans of legging in 7/8-lengte. Met hoge hakken of brogues wordt het nog eleganter – perfect voor op kantoor!

Hoe draag je een oversized blouse?

Met een oversized blouse kan je elke kant op. Draag het als een jurk voor naar het strand, match het met een jeans voor een middag shoppen en trek het samen met een mooie rok en een paar hakken aan voor een avond in de stad.

Hoe combineer je een witte blouse?

De witte blouse met een mooie jeans Wat je ook doet, een jeans met een witte blouse is altijd goed. Die twee items lijken wel voor elkaar gemaakt. De kleur van de jeans maakt eigenlijk niet uit. Of je nu voor een grijze, blauwe of zwarte jeans gaat: je bent altijd fashionable op pad!

Hoe draag je een blouse vrouw?

Ik adviseer mensen meestal om hun blouse in de broek te dragen wanneer ze zich begeven in een zakelijke omgeving. In de broek ziet het geheel er simpelweg een stuk netter uit. Ik weet dat sommigen van mening zijn dat mensen met een grote buik beter de blouse over de broek kunnen dragen.

Wat draag je onder een Overhemdjurk?

Een overhemdjurk of blousejurk is ook een veelzijdig kledingstuk. Combineren is met dit model jurk gemakkelijk. Je kunt hem dragen met slippers, sneakers of hakken. Zowel op je werk (een model met een kraagje en een mouwtje) als naar een feestje of in je vrije tijd.

Hoe draag je een lange spijkerblouse?

Het leuke aan deze blouse is dat je eindeloos kunt variëren. Draag ‘m dichtgeknoopt of open met een T-shirt eronder. Creëer een denim-denim on look in combinatie met je favoriete spijkerbroek of kies juist voor een geplooide rok waarbij je de blouse in de rok stopt voor een vrouwelijke touch.

Hoe een blouse stylen?

Een andere manier om jouw witte blouse op een stijlvolle manier te dragen, is off the shoulder. Knoop hem niet helemaal tot boven dicht, maar laat de bovenste vijf knopen open. Nu heb je genoeg speling om ‘m subtiel van je schouder af te schuiven en het item zo te stijlen dat je een sierlijk stuk ervan ziet.

Hoe kan je een blouse leuk dragen?

15 manieren om jouw basic witte blouse te dragen

 • De trend onder de fashionista’s: je hemd achterstevoren dragen.
 • Zo kun je hem ook casual open laten hangen voor een sexy sneak peak!
 • Nog cooler: knopen!
 • Kies voor dramatische mouwen!
 • Knoop de puntjes voor een nonchalant effect.
 • Een dramatische rok ook overdag dragen?

Hoe een witte blouse dragen?

Wij geven alvast inspiratie hoe je het kunt dragen.

 1. De trend onder de fashionista’s: je hemd achterstevoren dragen.
 2. Zo kun je hem ook casual open laten hangen voor een sexy sneak peak!
 3. Nog cooler: knopen!
 4. Kies voor dramatische mouwen!
 5. Knoop de puntjes voor een nonchalant effect.
 6. Een dramatische rok ook overdag dragen?

Hoe witte blouse stylen?

Hoe moet je een blouse stylen?

Een ideale manier om een kledingstuk toch passend te maken, is om ‘m te knopen. Op deze manier kan je de blouse bij heel veel verschillende looks dragen. Zo kan je het met een high waist jeans combineren of over een jurk heen. Je creëert hiermee een oufit met lagen en je legt het accent op je taille.

Hoe Overhemdjurk dragen?

Wat doe je in de winter onder een jurk?

Draag een vestje of jasje over je jurk Beenwarmers of overknee sokken zijn helemaal jouw ding als het extra koud is. Draag een lange, warme cardigan over je jurkje! Ook een thermo-hemdje zonder mouwen onder je jurkje kan wonderen doen. Hetzelfde voor heerlijk warme thermosokken.

Kan een spijkerblouse op een spijkerbroek?

Een opkomende trend is een kledingstijl met een knipoog naar een klassieke mode, een stijl uit de jaren ’70. Hierbij wordt de spijkerblouse gecombineerd met een bruine broek. Denim met denim combineren mag ook, kies hierbij wel bewust voor een spijkerbroek in een ander blauwtint dan de blouse.

Wat voor broek onder spijkerblouse heren?

Nog een leuke manier om de spijkerblouse open te dragen, is in combinatie met een effen shirtje eronder en een strakke broek met bloemenprint. De verschillende lagen geven de look een leuk speels effect!

Hoe draag je een blouse man?

Wanneer u een nette indruk wilt maken draagt u het overhemd altijd in uw broek. Voor formele gelegenheden draagt u het met een stropdas. Zonder stropdas laat u enkel het bovenste knoopje open. Voor een informele uitstraling kunt u de mouwen opstropen en eventueel het overhemd uit uw broek laten.

Wat draag je over een blouse?

1. Een trui

 • Een trui. Een trui zorgt ervoor dat je warm blijft, terwijl de kraag van je overhemd zichtbaar is. Hierdoor blijf je er netjes uitzien.
 • Een colbert. Een colbert wordt vaak gedragen bij casual gelegenheden of in combinatie met een pantalon.
 • Een kostuumjasje.

Hoe kan je een blouse dragen?

Wij geven alvast inspiratie hoe je het kunt dragen.

 • De trend onder de fashionista’s: je hemd achterstevoren dragen.
 • Zo kun je hem ook casual open laten hangen voor een sexy sneak peak!
 • Nog cooler: knopen!
 • Kies voor dramatische mouwen!
 • Knoop de puntjes voor een nonchalant effect.
 • Een dramatische rok ook overdag dragen?

Hoe draag je een wit hemd?

De meest gangbare tip is ook de meest bruikbare: een wit overhemd op een mooie jeans. Het combineert een casual uitstraling met stijl. Zoals altijd gaat het ook bij je kledingkeuze om de details. Het kiezen van het juiste shirt hangt vaak ook af van de gelegenheid.

Wat draag je over blouse?