Wat is Wi-Free van Telenet?

Wat is Wi-Free van Telenet?

Met Telenet Wi-Free surf je als Telenet-internetklant ook onderweg via wifi. Dit op meer dan 1,5 miljoen locaties in Vlaanderen én Brussel. Aanmelden doe je 1 keer, nadien verbindt je toestel automatisch als er Wi-Free in de buurt is.

Hoeveel kost Telenet WiFree?

Zonder extra kosten. Met Wi-Free surf je overal via wifi, ook onderweg. Zonder extra kosten! Je verbindt je toestel eenvoudig met Wi-Free op publieke plaatsen, bij vrienden en familie thuis of gewoon onderweg.

Wat is Telenet Hotspot?

Het WiFi-toegangspunt op de Telenet Hotspot verbindt je draadloos en supersnel met het internet op de plek waar je de verbinding maakt. De Telenet Hotspot biedt een beveiligde omgeving om e-mails te checken, te surfen, en in te loggen op het bedrijfsnetwerk (VPN).

Wat is hotspot op je mobiel?

U kunt de mobiele data van uw telefoon gebruiken om een andere telefoon, tablet of computer te verbinden met internet. Het delen van een verbinding op deze manier wordt ‘tethering’ genoemd. Ook wordt soms gesproken over het gebruik van een ‘hotspot’.

Hoe verbinding maken met Telenet Wi free?

Laptop of pc

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Selecteer Wifi.
  3. Kies TelenetWiFree.
  4. Geef uw persoonlijke, internet- of Telenet-login (bij gebruikersnaam) en wachtwoord in.
  5. Klik op Verbind.
  6. Vertrouw het certificaat ‘authentic.telenet.be’ (verstrekt door GlobalSign Organization) door dit rechtsboven aan te klikken.
  7. Surfen maar!

Waar vind ik mijn Telenet hotspot login?

Open je browser en surf naar een publieke website. De aanmeldpagina van Telenet Hotspot verschijnt. Verschijnt de aanmeldpagina niet? Surf naar http://portal.telenethotspot.be.

Hoe maak ik verbinding met een hotspot?

Tethering via wifi-hotspot

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Netwerk en internet Hotspot en tethering. Wifi-hotspot.
  3. Zet Wifi-hotspot aan.
  4. Als je een hotspot-instelling wilt bekijken of wijzigen, zoals de naam of het wachtwoord, tik je erop.

Hoe verbinden met Wi free?

Wi-Free (Android): Wat instellen bij CA-certificaat?

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Selecteer Draadloos en netwerken (of een gelijkaardige naam, afhankelijk van je toestel)
  3. Klik op Wi-Fi.
  4. Kies TelenetWiFree.
  5. Bij EAP-methode selecteer je TTLS.
  6. Onder Phase2-verificatie kies je voor MSCHAPV2.

Is Proximus Public Wifi gratis?

Toegang tot Public Wi-Fi Met Proximus internet geniet je ook onderweg gratis van een optimale ervaring dankzij Public Wi-Fi. Per gsm-abonnement in je Pack krijg je een extra toegang. Public Wi-Fi activeren op je tablet of smartphone kan via de MyProximus-app.

Kan geen verbinding maken met WiFree?

Het Wi-Free signaal is mogelijk te zwak. Je toestel kan daardoor geen verbinding maken en vraagt opnieuw je wachtwoord. Je hoeft dit niet opnieuw in te voeren. Je toestel verbindt als het een sterker Wi-Free signaal vond.

Wat betekent een telefoontje met WiFi?

Betekent Wi-Fi Calling. Wanneer de telefoon met een Wi-Fi netwerk verbonden is, en optie Wi-Fi calling staat aan, worden gesprekken gevoerd over Wi-Fi en niet over mobiele netwerk. Dit kan handig zijn op plaatsen waar er slechte netwerk dekking is.