Kan Google Pay met ING?

Kan Google Pay met ING?

Dat was de implementatie zonder de Google Pay-app, waarbij banken de diensten moesten toevoegen in hun eigen apps. Andere grote banken als ING en Rabobank bieden geen ondersteuning voor Google Pay, maar bij deze banken is contactloos betalen ook gewoon mogelijk met Android-telefoons met NFC.

Waarom Google Pay gebruiken?

Zoals u wellicht al weet als u een bedrijfseigenaar bent, maakt het aanbieden van extra opties zoals Android Pay en Google Wallet-betalingen uw winkel direct aantrekkelijker. Met Google Pay kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van contactloze betalingen zonder een fysiek visum of MasterCard te gebruiken.

Wie accepteert Google Pay?

In Nederland kunnen op dit moment klanten van onder andere ABN AMRO, bunq, Monese, N26, Revolut en Wise gebruikmaken van Google Pay. Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops.

Kan Google Pay op iPhone?

U kunt Google Pay gebruiken om geld naar vrienden en familieleden te sturen met uw iPhone of iPad. U kunt ook digitale klantenkaarten, cadeaukaarten, aanbiedingen, tickets voor evenementen, tickets voor het openbaar vervoer (met een streepjescode) en instapkaarten opslaan.

Welke banken doen mee met Google Pay?

Nederland: ondersteunde betaalmethoden

Banken Ondersteunde kaarten
ABN AMRO Bank N.V. Mastercard Debet
BitPanda Visa Debet
Bunq Alle Mastercard-kaarten
Curve OS Ltd Mastercard-pinpas

Waarom is Google Pay niet beschikbaar in Nederland?

Google Pay werkt ook in Nederland. De dienst rolde eind 2020 al stilletjes uit, maar je kon de losse app niet in de Play Store downloaden. Daar kwam in december 2021 verandering in. Google Pay kun je sindsdien dus ‘gewoon’ in de Play Store downloaden.

Is Google Pay goed?

Veiligheid & Privacy. Is Google Pay veilig? Betalen met Google Pay op uw telefoon of horloge is net zo veilig als betalen met uw betaalpas. U hoeft geen betaalautomaat meer aan te raken of contant geld te gebruiken als u wilt afrekenen.

Waarom geen Google Pay?

Nee, officieel wordt Google Pay voor OS in Nederland nog niet ondersteund. Wel claimen sommige mensen met een Android-smartwatch alsnog via de betaaldienst te kunnen afrekeken. Enkele klanten van ABN Amro kunnen bijvoorbeeld via de bankieren-app, onder het ‘Wearables’-kopje, het kaartnummer van hun betaalpas opgeven.

Hoe gebruik ik Google Pay in de winkel?

Waar u Google Pay kunt gebruiken U kunt met Google Pay overal betalen waar u het symbool voor contactloze betaling of Google Pay ziet. U vindt deze symbolen op het scherm van de betaalautomaat of op de kassa.

Hoe bankpas toevoegen Google Pay?

Een betaalmethode toevoegen

  1. Log in bij Betaalmethoden.
  2. Klik onderaan op Betaalmethode toevoegen.
  3. Klik op Creditcard of pinpas toevoegen.
  4. Voer uw kaartgegevens in.
  5. Kies een optie in de lijst als u wordt gevraagd uw betaalmethode te verifiëren.
  6. Zoek de verificatiecode op en voer deze in.

Hoe krijg ik Google Pay op mijn telefoon?

De Google Pay-app instellen

  1. Controleer of uw telefoon Android-versie Lollipop (5.0) of hoger heeft.
  2. Download Google Pay.
  3. Open de Google Pay-app en volg de instructies om de app in te stellen.
  4. Voeg een kaart toe wanneer hierom wordt gevraagd.

Waarom kan ik Google Pay niet downloaden?

De app zelf is niet beschikbaar. Je kunt het dus niet downloaden vanuit de Google Play Store, maar banken hebben de mogelijkheid om Google Pay in de eigen bankapps op te nemen. Contactloos betalen met je Android-telefoon is nog niet zo ingeburgerd als betalen met Apple Pay via de iPhone.

Welke banken ondersteunen Samsung pay?

Compare up to 4 providers

Name Mobile View Digital Banks Dutch Ondersteunde valuta’s
N26 You Maandelijkse kosten € 9.90 Levering bankkaart Binnen 10 werkdagen Betaalmethoden Ondersteunde valuta’s 1 1
bunq Easy Bank Personal Maandelijkse kosten € 2.99 Levering bankkaart Binnen 10 dagen Betaalmethoden

Welke banken ondersteunen Google Pay in Belgie?

Momenteel hebben in België enkel de klanten van BNP, Hello Bank, Fintro, KBC, CBC en N26 toegang tot deze dienst. Mogelijkheid tot toevoegen van tickets, getrouwheidskaarten, cadeaubons, enz. U kan ook uw recente transacties verifiëren. U moet de Google Chrome browser gebruiken.

Hoe krijg je Google Pay in Nederland?

Hoe werkt Google Pay Nederland?

Zo betaalt u met uw mobiele Android-telefoon Druk kort op de aan/uit-knop van uw telefoon, houd uw telefoon bij de betaalautomaat en u heeft betaald! Zo snel gaat het.

Is betalen met Google Pay veilig?

Is Google Pay veilig? Betalen met Google Pay op uw telefoon of horloge is net zo veilig als betalen met uw betaalpas. U hoeft geen betaalautomaat meer aan te raken of contant geld te gebruiken als u wilt afrekenen.

Kan Google Pay niet installeren?

Heb je voor Google Pay internet nodig?

Nee, u kunt Google Pay alleen gebruiken met een particuliere betaalrekening. Kan ik met Google Pay betalen als ik geen verbinding met internet heb?

Hoe voeg je een pinpas toe aan Google Pay?