Cenk Tosun Everton a ne kadara transfer oldu?

Cenk Tosun Everton a ne kadara transfer oldu?

Beşiktaş’ta 3,5 sezon oynayan Cenk, Şampiyonlar Ligi maçlarında attığı gollerle Premier League takımlarının radarına girdi. Nitekim Ocak 2018’de Sam Allardyce’ın çalıştırdığı Everton’a 22,5 milyon avro bedelle transfer oldu.

Cenk Tosun hangi takıma transfer oldu?

Beşiktaş J.K.ForwardTurkey national football tea…Forward
Cenk Tosun/Current teams

Cenk Tosun ne iş yapar?

Soccer PlayerCenk Tosun / Profession

Cenk Tosun bjk de mi?

2014-2015 sezonunda Beşiktaş’ın Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, 2018 Ocak ayında 22 milyon Euro bonservis bedeli ile Everton’a transfer oldu. 2020/2021 sezonunun 2. yarında kiralık olarak yeniden Beşiktaş’ta forma giyen 31 yaşındaki forvet, yaşadığı sakatlık sonrası Everton’a geri döndü.

Beşiktaş cenk tosunu kaça sattı?

Siyah beyazlılar, milli futbolcu için ödenecek parayı da duyurdu. İşte Beşiktaş ‘ın KAP’a yaptığı açıklama: Cenk Tosun’un transferi konusunda Everton kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Everton kulübü tarafından şirketimize net 22.000.000 Avro (98 milyon 898 bin TL) sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Cenk Tosun ne kadar maaş alıyor?

3,12 milyon GBP (2021)Cenk Tosun / Maaş

Cenk Tosun bjk den ayrıldı mı?

2017/18 sezonu devre arasında 22,5 milyon euro bonservis bedeliyle Beşiktaş’tan Everton’a transfer olan Cenk Tosun takımdan ayrıldığını açıkladı.

Cenk Tosun kiminle evlendi?

Ece AkgürbüzCenk Tosun / Eşi (e. 2016)

Cenk Tosun ne kadar kiralandı?

22,5 milyon euro bonservis ücretiyle Everton’a transfer oldu Cenk, İngiltere’de geçen sezonun ikinci yarısını Crystal Palace’ta kiralık geçirmişti. Milli futbolcu, İngiltere Premier Lig’de 2 takım formasıyla toplamda 54 maça çıktı ve 10 kez fileleri havalandırdı.

Cenk Tosun nerede yaşıyor?

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool’da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

Cenk Tosun forma numarası kaç?

Artık Beşiktaş’ta ve 3 yıl önce kendisine teklif edilen 9 numarayı reddederek 23 numarayı giyiyor…

Cenk Tosun şu an nerede?

Son dakika: Beşiktaş, Cenk Tosun’un transferini açıkladı Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun’u bir kez daha kadrosuna kattığına açıkladı. Siyah beyazlılar, milli golcüyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cenk Tosun evli mi?

Cenk Tosun kaç çocuğu var?

Alin TosunArden Cenk Tosun
Cenk Tosun/Çocukları

Cenk Tosun kiralık mı?

Cenk Tosun’un Premier Lig kariyeri Tosun, Palace kariyerinin ardından 2021’de bir kez daha, bu kez kiralık olarak Beşiktaş’a geldi.

Cenk Tosun nerede doğmuştur?

Wetzlar, AlmanyaCenk Tosun / Doğum yeri

Cenk Tosun sakatlığı ne zaman bitecek?

Başarılı futbolcu, diz kapağındaki tendon kopması sebebiyle sahalara 2022 yılında dönecek. Başarılı oyuncu, Beşiktaş ‘la resmi sözleşmesinin gelecek hafta bitecek olması sebebiyle Temmuz ayında başlayacak yeni sezon kampı öncesinde 1 yıl daha kontratının bulunduğu Everton’a geri dönecek.

Cenk Tosun ne zaman evlendi?

4 Mayıs 2016 (Ece Akgürbüz)Cenk Tosun / Evlilik tarihi
Cenk Tosun 4 Mayıs 2016 tarihinde Ece Akgürbüz ile evlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın kıydığı nikahta Cenk-Ece çiftinin nikah şahitliklerini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yaptı.

Cenk Tosun Türk mü?

Cenk Tosun 7 Haziran 1991, Wetzlar, Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur.

Cenk Tosun kaç yaşında?

31 yaşında (7 Haziran 1991)Cenk Tosun / Yaş