Hoe kun je een iPhone unlocken?

Hoe kun je een iPhone unlocken?

Sluit de iPhone middels een kabel op de computer aan, houd hierbij de zijknop ingedrukt. Laat de zijknop los zodra de herstelmodus op het scherm zichtbaar is. Kies binnen iTunes voor herstel. Wacht tot het herstel is voltooid.

Hoe iPhone 7 ontgrendelen zonder code?

Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, gebruikt u een computer om uw iPhone in de herstelmodus te zetten. In de herstelmodus kunt u de iPhone wissen, waarna u deze opnieuw kunt configureren. Nadat u uw iPhone hebt gewist, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten met een reservekopie.

Wat gebeurt er als ik mijn iPhone herstel?

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd.

Hoe lang duurt de iPhone herstelmodus?

Kies er daarna voor om het toestel te herstellen zodat alle gegevens worden gewist, en je weer met een zo goed als nieuw iDevice kunt beginnen. Dit kan flink wat tijd in beslag nemen, gemiddeld ben je er een half uur tot een uur mee bezig.

Hoe zie ik mijn iPhone in iTunes?

Klik op het apparaatsymbool in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. Klik in de lijst onder ‘Instellingen’ aan de linkerkant van het iTunes-venster op het type materiaal dat u wilt synchroniseren of verwijderen.

Kan niet terug naar fabrieksinstellingen?

Apps > Instellingen > Privacy > Reset fabrieksgegevens.

  • 1 Veeg naar boven om toegang te krijgen tot je apps en tik vervolgens op “Instellingen”.
  • 2 Tik op “Algemeen beheer”.
  • 3 Tik op “Resetten”.
  • 4 Tik op “Fabrieksgegevens herstellen”.
  • 5 Tik op “Resetten”.

Hoe iPhone in herstelmodus zetten?

Activeer de herstelmodus, als dat nog niet actief is: iPhone 8 en nieuwer: druk je kort op de volume omhoogknop, kort op de volume omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat je de herstelmodus ziet.

Hoelang duurt het herstellen van een iPad?

Uw computer probeert de software opnieuw te installeren zonder uw gegevens te wissen. Wacht tot uw computer de software voor uw iPad heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en uw iPad het scherm van de herstelmodus verlaat, wacht u tot het downloaden is voltooid en herhaalt u vervolgens stap 3.

Wat moet je doen als er staat verbind met iTunes?

Via de computer

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar ‘Overzicht’ of ‘Algemeen’.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op ‘Herstel iPhone’.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.